heart

MÜCEVHER HİKAYELERİ

Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar, markanın reklam yüzü ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile röportaj yapınca bakın ortaya nasıl keyifli bir sohbet çıktı… Mücevhere olan tutkusunu sık sık dile getiren Gökçe Bahadır bir süredir yeni bir heyecan daha yaşıyor. Ünlü oyuncu Roberto Bravo için özel bir koleksiyon hazırladı.

Roberto Bravo ile bir araya gelişiniz nasıl oldu, marka yüzü olmak nasıl hissettirdi?
Markayla benim çok iyi bağdaşacağımı ve özdeşleşeceğimi düşündüğünüzü ilk karşılaşmamızda ifade etmiştiniz. Bu sektörde tanıdığım en heyecanlı isimlerden biri olabilirsiniz. Markanıza karşı da çok büyük bir sevgiyle bağlı ve yapacağınız projeler için çok özen gösteren birisiniz. Böyle bir teklif ile geldiğinizde hem sizin heyecanınız, hem de Roberto Bravo’nun tasarımları beni çok etkiledi. İş birliğimiz ile beraber ben de markayı daha yakından tanıma fırsatı buldum, çok sevdim ve severek de kullanıyorum.

Marka için hazırladığınız koleksiyonun detaylarından bahseder misiniz, tasarım sürecinde nelerden ilham aldınız ?
Gündelik hayatta, özel zamanlarda mücevher takmayı çok seven biriyim. Benim de ürettiğim, yarattığım bir koleksiyon olsun çok istedim. Herkesin hem günlük hayatta hem de daha şık olabilecekleri zamanlarda kullanabilecekleri bir tasarım yaratmayı düşündüm. Gündüzden başlayan ve geceye geçişi olan günlerimiz çok fazla. Klasik ama aynı zamanda da dinamik, hem şık hem spor olarak kullanılacak aksesuarlar olsun istedim. Basic beyaz bir tişört ve jean bile giyseniz kolye ve küpe ile çok farklı bir havaya girebiliyor. Kısacası joker bir parça diyebiliriz.

Sizin aksesuarlarla aranız nasıl, en çok ne takarsınız?
Çok iyi, hiç aksesuar takmadan dışarı çıktığımı hatırlamıyorum. Önceliğim küpe sonra kolye. Ama yüzük ve bileklikleri de seviyorum. Küpesiz asla dışarı çıkmam. ALEM kapak çekiminde Roberto Bravo mücevherlerle Nihat Odabaşı’nın objektifine poz vermiştiniz.

Geriye dönüp baktığınızda o çekim için neler söylemek istersiniz?
Nefis bir çekim gerçekleştirdik. Öncelikle sevgili Nihat Odabaşı ile ilk defa Roberto Bravo çekimimizde çalıştık. Sonrasındaki ALEM çekimimiz de çok sevdiğim bir çekim oldu. ALEM kapağında ve markamızla yaptığımız çekimde de kendimi çok farklı hallerde görme şansı elde ettim. Tüm ekip ve Nihat’ın birleşimi ile çok doğru bir birliktelik oldu. Bu çekimler benim için yaptığım keyifli işler arasında.

Son günlerde yoğun bir dönemdesiniz günleriniz nasıl geçiyor?
Şu anda “Kulüp”ün ikinci sezon çekimlerini yapıyoruz. Günlerim oldukça yoğun geçiyor.

Boş vakitlerimde de her fırsatta Ege’ye gitmeye çalışıyorum. Kendinizi şımartmak için neler yaparsınız ?
Bir günlüğüne bile olsa şehir dışına giderim.